Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

close

Müügitingimused ja privaatsuspoliitika

Veebipoe VIIS.EE (edaspidi Veebipood) omanik on OÜ Viis Ilusalong (registrikood 11297121), asukohaga Priisle tee 10-7.

Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

  • Müügitingimused kehtivad kaupade ostmisel Veebipoest.
  • Müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde.
  • Tellimusele lisandub tasu kauba kättetoimetamise eest.
  • Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast ning kättetoimetamise viisist.
  • Kättetoimetamise tasu kuvatakse tellimuse vormistamisel.
  • Teave kauba kohta on esitatud vahetult kauba juures.

Tellimuse vormistamine

Kauba tellimiseks tuleb lisada soovitud tooted ostukorvi ja tellimuse lõplikuks vormistamiseks tuleb täita nõutud andmeväljad ning valida sobiv kohaletoimetamise viis. Seejärel kuvatakse ekraanile tellimuse kogumaksumus, mille saab tasuda pangalingi kaudu või muu makselahenduse abil.

Tellimus jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest arvelduskontole. Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse sellest ostjat esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud summa (sh kauba kättetoimetamise kulud) hiljemalt 14 päeva jooksul vastava teate saatmisest.

Kohaletoimetamine

Kauba saatmiskulud kannab ostja ja vastav info koos saatmiskuluga kuvatakse saatmisviisi juures. Eestisisesed saadetised jõuavad üldjuhul ostja määratud sihtkohta 1-2 tööpäeva jooksul alates tellimuse jõustumist. Tarned Eestist välja teostatakse 14 kalendripäeva jooksul. Harvadel juhtudel, kauba vedajast tingitult, võib tellimuse tarne viibida maksimaalselt kuni 45 kalendripäeva.

Taganemisõigus

Pärast tellimuse kättesaamist on ostjal õigus e-poes sooritatud tehingust taganeda 14 kalendripäeva jooksul. Taganemisõigus ei kohaldu juriidilistele isikutele. Tagastamisõigus rakendub kaubale mida ei ole kasutatud muul viisil kui vaid selleks, et on veendutud kauba olemuses, omadustes ja toimes viisil nagu see on lubatud kauba testimiseks tavakaupluses. Kui kaupa on kasutatud muuks otstarbeks ja sellel on kasutamise või kulumise märke, jääb Veebipoele õigus alandada tagastatavat tasu vastavalt kauba väärtuse vähenemisele.

Kauba tagastamiseks tuleb vabas vormis avaldus edastada e-posti aadressile info@viis.ee hiljemalt 14 kalendripäeva jooksul kauba kättesaamisest. Kauba tagastamise kulud kannab ostja välja arvatud juhul kui kaup ei vasta tellitule (nt vale toode või defektne toode). Kauba tagastamise avaldus tuleb esitada 14 kalendripäeva jooksul kauba saamisest. Kauba tagastamisel läbi vedaja tuleb Veebipoele esitada vastav tõend mittevastava kauba üleandmisest vedajale. Veebipood tagastab mittevastava kauba kättesaamisel ja defekteerimisel hiljemalt 14 kalendripäeva jooksul ostjalt saadud tasu.

Veebipood võib keelduda tagasimaksete tegemisest seni, kuni tagastatav kaup pole müüjani toimetatud, tagastamise avaldus pole esitatud või puudub ka tõend tagastatava kauba vedajale üleandmise kohta.

Veebipoel on õigus taganeda tehingust ning nõuda ostjalt kaup tagasi, kui kauba hind on märgitud veebipoes eksituse tõttu oluliselt alla kauba turuhinna.

Pretensiooni esitamise õigus

Ostjal on õigus puuduste ilmnemisel pöörduda hiljemalt kahe kuu jooksul Veebipoe poole, saates elektronkirja e-postiaadressile info@viis.ee

Veebipood ei vastuta puuduste eest, mis on tekkinud pärast kauba üleandmist ostjale.

Kui Veebipoest ostetud kaubal on puudused, mille eest Veebipood vastutab, parandab või asendab Veebipood puudusega kauba. Kui kaupa ei ole võimalik parandada ega asendada, tagastab Veebipood ostjale kõik tehinguga kaasnenud tasud.

Veebipood vastab esitatud kaebusele kirjalikult või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis 14 kalendripäeva jooksul.

Otseturustus ja isikuandmete töötlemine

Veebipood kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, elektronposti aadress) ainult tellimuse töötlemiseks ning kauba ostjale toimetamise tagamiseks. Veebipood edastab isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettevõtetele selleks, et kohale toimetada kaupa.

Veebipood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja elektronposti aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehele oma elektronposti aadressi ning andnud teada oma soovist saada otsepostitusi.

Ostjal on igal ajal võimalik loobuda elektronpostile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest teada kirjalikult või järgides pakkumistes toodud vastavaid juhiseid.

Vaidluste lahendamine

Kui ostjal on Veebipoe osas pretensioone, tuleb need saata e-posti aadressile info@viis.ee. Kui ostja ja Veebipood ei suuda lahenda vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada ostja ja Veebipoe vahel sõlmitud tehingust tulenevaid vaidlusi. Ostja kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta.

Privaatsuspoliitika

  • Kõik isikuandmed, mis meil on või tulevikus saavad oleme, on Teie enda poolt meile esitatud, ühestki muust allikast me neid ei kogu ja reeglina toimub see meie kodulehe www.viis.ee kaudu.
  • Teie andmed on meie veebilehel kaitstud ja me töötleme neid vaid oma süsteemis ja oma tarbeks.
  • Me ei kogu teie privaatseid andmeid selleks, et neid teile teadmata viisil töödelda.
  • Teie isikuandmetele pääsevad ligi vaid ettevõtte töötajad kes on selleks õigustatud.
  • Teie andmed, mis on meile edastatud ja kogutud veebiehe www.viis.ee kaudu on kaitstud turvalises serveris.
  • Et kaitsta teie isikuandmeid loata juurdepääsu, ebaseadusliku töötlemise või avaldamise, juhusliku kaotsimineku, muutmise või hävimise eest, kasutame asjakohaseid meetmeid sh õiguslikud ja tehnilised meetmed, nt asjakohased arvutisüsteemid ja süsteemide konfigureerimine, vajalike ühenduste tagamine aga ka organisatsioonilised meetmeid millega piiratakse juurdepääse vahenditele, süsteemidele ja failidele.
  • Teie andmeid ei jagata kolmandatele osapooltele ilma mõjuva põhjuseta, küll aga käsitleme kolmanda osapoolena kuller ja veofirmasid kes toimetavad teie saadetisega soovitud asukohta ja vajavad selleks teie kontaktandmeid, samuti panka kes vahendab pangalingikaudu teie andmeid makse ettevalmistamiseks. Olles registreeritud täiskasvanute koolituste teostaja edastame koolitustel osalenute andmed ka Eesti Hariduse Infosüsteemide Ametile, kandmaks koolitusel osalenu kolitusregistrisse.
  • Kolmandate osapooltena käsitletakse teisigi osapooli kellel on õigus seadusest tulenevalt saada infot teabenõude korras.
  • Teile jääb õigus muuta oma profiili andmeid igal ajal.
  • Te võite oma andmed ja profiili kustutada igal ajal ja me garanteerime, et teie andmed on süsteemist täielikult kustutatud.
  • Me kasutame „küpsiseid“, mis on väikesed tekstifailid, mis salvestatakse teie arvutisse, nutitelefoni või muudesse seadmetesse, et täiustada veebilehe funktsionaalsust ja tagada parem kasutajakogemus.
  • Reklaami- ja otseturundusteateid, nt meie teenuste ja seonduvate kampaaniate kohta, saadetakse klientidele, kes on selleks oma nõusoleku andnud.
  • Teil on igal ajal õigus esitada vastuväiteid teie andmete töötlemiseks otseturunduslikel eesmärkidel. Selle õiguse kasutamiseks võtke meiega ühendust.
  • Teil on õigus esitada kaebus Eesti Andmekaitse Inspektsioonile kui teile tundub, et oleme teie isikuandmeid mittekorrektselt töödelnud.

Käesolevad isikuandmete töötlemise põhimõtted ei moodusta õiguslikult siduvat lepingut, vaid on suuniseks, mille alusel me töötame, et kaitsta oma klientide isikuandmeid.